Acasa
Catalog
Preferate0

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA aplicabil conform legislatiei in vigoare. Taxele de transport si manipulare pentru anumite produse sau zone de livrare pot fi modificate ulterior, dupa plasarea cererii de comanda, urmand ca noile taxe de transport si manipulare sa fie transmise Consumatorului pe email. In cazul in care Consumatorul nu a furnizat o adresa de email, acestea vor fi transmise prin SMS, la numarul de telefon furnizat.  Preturile valabile ale produselor sunt cele afisate pe Site in momentul plasarii comenzii.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate pe Site in mod eronat din orice motiv, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Consumatorul prin e-mail in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca produsului nu a fost inca livrat, respectiv daca Consumatorul sau o parte terta (alta decat transportatorul si care a fost indicata de Consumator) nu a intrat inca in posesia fizica a produsului.

Preturile comparative reprezinta preturile de listare recomandate de furnizor/ producator la momentul introducerii pe piata.

Emergo.ro este liber sa actualizeze in orice moment preturile produselor. Afisarea noilor preturi pe Site anuleaza valabilitatea preturilor afisate anterior.

Promotiile prezentate pe Site sunt valabile in perioada de timp mentionata. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Pentru claritate, toate produsele prezentate pe Site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.

 

Back to Top
Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi